Σίγουρη είναι πλέον η επιστροφή στην τηλεόραση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο καθώς έκλεισε η συμφωνία με μεγάλο κανάλι για τη νέα σεζόν.

 

Η είδηση πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες και φαίνεται να επιβεβαιώνεται λίγο μετά και από τον ίδιο.Ο δημοφιλής παρουσιαστής και επιχειρηματίας που έχει διαγράψει μια μεγάλη τηλεοπτική πορεία θα επιστρέψει με εκπομπή στον Alpha.

 

 

Σύμφωνα με το People, o Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν στις εγκαταστάσεις του σταθμού και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι στο δυναμικό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη, χωρίς όμως να είναι ακόμη γνωστή η φύση της εκπομπής ή περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Γνωρίζω πολλά χρόνια τους ανθρώπους του σταθμού και τους εκτιμώ, καθότι ήμουν και στο παρελθόν στο δυναμικό του Alpha. Αυτό, μου δημιουργεί μια σιγουριά και την ασφάλεια ότι ξεκινάμε με χαρά και όρεξη», δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο People.

 

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day: