Eurovision - Klavdia: «Το φόρεμα θα ενεργοποιηθεί με τα φώτα», λέει ο Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes

«Το φόρεμα της Klavdia θα ενεργοποιηθεί με τα φώτα» λέει ο Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes Facebook Twitter
Ο Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes μίλησε για τον σχεδιασμό του φορέματος της Klavdia / Φωτ.: EBU \ Sarah Louise Bennett
0

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη Eurovsion 2025 και την πρόβα της Klavdia αποκάλυψαν το φόρεμα με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Αστερομάτα».

Ο Δημήτρης Αλεξάκης ο ένας εκ των σχεδιαστών του φορέματος, περιέγραψε πώς οι Deux Hommes κατέληξαν στη δημιουργία αυτού του φορέματος, την επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος και μήκους, αποκαλύπτοντας, ότι το ρούχο αναμένεται να αλλάξει με τον φωτισμό του stage.

«Αρχικά, οι πρώτες τρεις φωτογραφίες που είδαμε στον Τύπο, είναι ενδεικτικές για την ατμόσφαιρα, για τη φιγούρα -τη σιλουέτα δηλαδή που θα έχει το ρούχο- αλλά σίγουρα θα δούμε να ενεργοποιείται το ρούχο κάτω από τα φώτα της σκηνής, τα οποία θα είναι απ' ό,τι ακούμε και έχουμε επικοινωνήσει εκεί με την αποστολή, είναι πάρα πολύ καλά σχεδιασμένα για να ενεργοποιήσουν όλο αυτό το πράγμα το οποίο ζωντανεύει παρά το σκούρο του χρώμα. Είναι μπλε μαύρο, που θυμίζει περισσότερο νυχτερινό μαύρο, έναν νυχτερινό ουρανό αλλά η επιλογή του χρώματος είναι μονόδρομος και όλο το team μαζί, το συναποφασίσαμε» εξήγησε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2025: Τα τραγούδια που διαγωνίζονται, τα φαβορί για τη νίκη και τα στοιχήματα
 

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε το φόρεμα της Klavdia από φαν της Eurovision, ο κ. Αλεξάκης τόνισε: «Αναμενόμενα τα σχόλια!», εξηγώντας στη συνέχεια, ότι «υπάρχει κάποιος λόγος που αυτό το πράγμα είναι σκοτεινό, έχει το βάρος της ιστορίας που αφηγείται! Κάτω από τον φωτισμό αυτό το ρούχο θα ενεργοποιηθεί και θα δημιουργήσει τέτοιες λάμψεις που δεν έχουμε ξαναδεί».

Τέλος, ο σχεδιαστής των Deux Hommes ανέφερε, ότι τα σχόλια που έχει λάβει από το εξωτερικό για το φόρεμα, είναι θετικά.
«Περιμέναμε τα αρνητικά σχόλια, όμως οι ξένοι που με προσέγγισαν μου είπαν ότι το θέαμα έχει έναν συνδυασμό που είναι ωραίος, δηλαδή υπάρχει η ελληνική δωρικότητα, υπάρχει η ελληνική ψυχή και ταυτόχρονα το ευρωπαϊκό class».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes για τη σχέση της μόδας με το σινεμά

Pulp Fiction / O Δημήτρης Αλεξάκης των Deux Hommes για τη σχέση της μόδας με το σινεμά

Με αφορμή τις παραστάσεις «Γυάλινος Κόσμος» και «Χορός με τη Σκιά Μου», τις οποίες επιμελήθηκαν ενδυματολογικά οι Deux Hommes, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συζητά με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας και ενδυματολόγο Δημήτρη Αλεξάκη για την άρρηκτη και συχνά ανταγωνιστική σχέση της μόδας με το δραματικό κοστούμι.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM