Eurovision 2025: Η αποκάλυψη της Κλαυδίας για την εμφάνισή της στη σκηνή

Eurovision 2025: Η αποκάλυψη της Κλαυδίας για την εμφάνισή της στη σκηνή Facebook Twitter
Φωτ. Κλαυδία / Instagram
0

Στην Ελβετία βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, Κλαυδία.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα πριν λίγες ημέρες, όπως ενημέρωσε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε στην Ελβετία, τη χώρα που θα διεξαχθεί αυτή την χρονιά ο 69ος διαγωνισμό της Eurovision.

Η Κλαυδία δεν ανέφερε τους λόγους πίσω από αυτό το σύντομο ταξίδι της, ωστόσο φαίνεται πως είναι στα πλαίσια του μουσικού διαγωνισμού καθώς στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε, εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που έχει πάνω του το λογότυπο της φετινής Eurovision.

Υπενθυμίζεται πως η Κλαυδία με το κομμάτι «Αστερομάτα» θα εμφανιστεί στο Α’ μισό του Β’ ημιτελικού στις 15 Μαΐου, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό. 

Παράλληλα, η Κλαυδία έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στη Real Life, μιλώντας για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, αποκαλύπτοντας πως θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο.

«Το τραγούδι είναι Ελλάδα εντελώς οπότε σίγουρα θα θέλαμε να κατευθυνθούμε προς τα εκεί. Θεωρώ ότι (οι ξένοι) θα χαρούν πολύ να ακούσουν ένα τραγούδι αμιγώς ελληνικό. Από τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων στο YouTube, διαπιστώνω ότι αρέσει πολύ η γλώσσα μας, νομίζω ότι έχουν καιρό να ακούσουν «ένα τόσο ιδιαίτερο» ελληνικό τραγούδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση σχετική με το ρούχο που θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision, καταλήγει σημειώνοντας πως «θα ήθελα να κινηθώ στο ίδιο πλαίσιο με μία κομψή, όχι αποκαλυπτική εμφάνιση».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM