LIVE!

Eurovision 2025: Επιστρέφει μετά από μία δεκαετία ο ελληνικός τελικός

Eurovision 2025: Επιστρέφει μετά από μία δεκαετία ο ελληνικός τελικός Facebook Twitter
0

Σε μία σημαντική ανακοίνωση για τη φετινή Eurovision προχώρησαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ραδιοτηλεοπτικού φορέα το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η διευθύντρια προγράμματος Κατερίνα Κασκανιώτη έκανε και μια σημαντική ενημέρωση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

Όπως ανακοίνωσε αυτή τη χρονιά θα γίνει ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της χώρας στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. Από τις προτάσεις που θα ξεχωρίσουν, η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε διεξαγωγή ελληνικού τελικού μετά από χρόνια, ώστε οι θεατές να επιλέξουν ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια που η ΕΡΤ ανοίγει τις πόρτες της σε δημιουργούς με ανοιχτή πρόσκληση, ενώ ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί περίπου μετά από μια ολόκληρη δεκαετία.

 
TV & Media
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

TV & Media / Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα συμβούν πράγματα που θα τα δούμε να γίνονται και δεν θα το πιστεύουμε»

Ο ηθοποιός μίλησε εκτενώς για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ενώ αναφέρθηκε και στην «αντίσταση» του Ισπανού πρωθυπουργού Σάντσεθ στον Τραμπ χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία κίνηση»
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM