ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

DeGeneres: Απολύθηκαν κορυφαίοι παραγωγοί της εκπομπής - Μετά τον σάλο για «τοξικό» περιβάλλον

DeGeneres: Απολύθηκαν κορυφαίοι παραγωγοί της εκπομπής - Μετά τον σάλο για «τοξικό» περιβάλλον Facebook Twitter
EPA
0

Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω κατηγοριών για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

H DeGeneres ανακοίνωσε το γεγονός σε ένα βίντεο προς το προσωπικό ενώ δήλωσε ότι μία εσωτερική έρευνα δρομολογείται. Στο μήνυμά της ανέφερε ότι «λυπάται πολύ για ό,τι έγινε», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hollywood Reporter. Οι απολύσεις έρχονται μετά από καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για «τοξικές» εργασιακές συνθήκες. 

Εκπρόσωπος της Warner Brothers επιβεβαίωσε ότι «οι δρόμοι της εκπομπής χώρισαν» με τους παραγωγούς Ed Glavin, Kevin Leman και Jonathan Norman. Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου στο BuzzFeed News, ένας νυν και δέκα πρώην εργαζόμενοι στην εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας μίλησαν ανώνυμα για τις αρνητικές εμπειρίες τους εκεί. Παράλληλα έκαναν λόγο για ρατσισμό. 

Άλλοι κατηγόρησαν τον Glavin για «απρεπή αγγίγματα» και για άσκηση εξουσίας «με την υποτίμηση και τον φόβο». Οι Leman και Norman έχουν επίσης κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπαλλήλους. Σε δηλώσεις του στο Buzzfeed News, οι δύο παραγωγοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο Ed Glavin δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση. Το Ellen DeGeneres Show έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy από την πρώτη φορά που βγήκε στον «αέρα», το 2003.  

Η ίδια η παρουσιάστρια αρχικά αποστασιοποιήθηκε από τις κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον, αναφέροντας σε email προς το προσωπικό ότι «δεν εκπροσωπήθηκε καλά» από «ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου και για μένα». Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό και ανέφερε ότι «χαίρεται που της γνωστοποιήθηκαν τα ζητήματα».

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το "The Ellen DeGeneres Show" θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας - κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι'αυτό ζητώ συγγνώμη» είχε γράψει μεταξύ άλλων στην επιστολή της προς το προσωπικό της εκπομπής

Με πληροφορίες από Buzzfeed News/BBC

TV & Media
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM