Απολύσεις δημοσιογράφων στον ΣΚΑΙ

Απολύσεις δημοσιογράφων στον ΣΚΑΙ Facebook Twitter
0

Απολύσεις σημειώνονται από το πρωί στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, πάνω από δέκα δημοσιογράφοι δεν εργάζονται πια στον σταθμό. 

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για δημοσιογράφους που εργάζονταν για πολλά χρόνια στον ΣΚΑΙ. Υπάρχουν λιγότερες απολύσεις και σε άλλους τομείς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από όσους απολύθηκαν θα στελέχωναν το νέο, αμιγώς ενημερωτικό, κανάλι ΣΚΑΙ 24, τα σχέδια για το οποίο για την ώρα φαίνεται να «παγώνουν». 

Σημειώνεται πως εκτός από απολύσεις το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει και προσλήψεις στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό, κάτι που σηματοδοτεί ευρύτερες αλλαγές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει απόφαση από τους εργαζόμενους για στάση εργασίας απόψε από τις 19:00 έως τις 22:00, κάτι που αν συμβεί σημαίνει πως δε θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό νέο τεύχος της LiFO

TV & Media / «Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Μόλις κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τεύχος της LiFO

Ένα συναρπαστικό τεύχος που χαρτογραφεί τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα και τη συμβολή τους στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας - Από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ