Aλλαγές στην θρυλική page 6.

Aλλαγές στην θρυλική page 6. Facebook Twitter
0

Η 6η σελίδα της Νew York Post ίσως είναι η πλέον αναγνωρίσιμη σελίδα της Νεουορκέζικης εφημερίδας έχοντας περί τους 500.000 φανατικούς αναγνώστες ημερησίως. Πρόκειται για τη σελίδα που καταγράφει (σε ελεύθερη απόδοση πάντα) τον "Πάνω"  αλλά και τον "Κάτω" Κόσμο της Νέας Υόρκης ενώ υποτίθεται πως αν μπεις σε αυτή τη σελίδα έχεις ήδη γίνει διάσημος. Έτσι μετά από 25 χρόνια τη θέση του Ρίτσαρντ Τζόνσον που έγραφε αυτή τη σελίδα, θα πάρει η 29 χρονη  Έμιλι Σμιθ από το Σρόπσαιρ της Αγγλίας, η  η οποία μέχρι τώρα δούλευε στην κουτσομπολίστικη (και ιδιαίτερα φτηνή) στήλη Bizarre της "κίτρινης"  αγγλικής εφημερίδας Sun. Η στήλη της σελίδας 6 δημιουργήθηκε από τον μεγιστάνα των Media, Ρούπερτ Μέρντοχ όταν αγόρασε την εφημέριδα το 1976. Σκοπός της είναι να παρουσιάσει τα ups and downs των πλουσίων και διάσημων που ζουν στη Νέα Υόρκη. Η στήλη δε βάζει μόνο σελέμπριτις αλλά και πρόσωπα των media και του χρήματος. Μένει να δούμε έαν η Σμιθ  θα μπορέσει να τα καταφέρει στους κοσμικούς κύκλους της αμερικάνικης μεγαλούπολης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026

TV & Media / Τελικός Eurovision 2026: Θρυλικές επιστροφές σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τα 70 χρόνια του διαγωνισμού

Η σκηνή της Eurovision 2026 κατακλύστηκε από νοσταλγία, με εμβληματικούς καλλιτέχνες προηγούμενων ετών να επιστρέφουν για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα 70 χρόνια του θεσμού
THE LIFO TEAM