4 τρόποι για να αποφύγετε τα spoilers στην ψηφιακή εποχή

0

Το Game of Thrones, το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου είναι γεγονός, έχετε κανονίσει να το δείτε με την ησυχία σας μέσα στην εβδομάδα, αλλά τα spoilers σας πυροβολούν από παντού. 

Μοιάζει αστείο, αλλά είναι η πραγματικότητα: δεν θέλουμε ένα φλύαρο tweet ή η κουβέντα ενός συναδέλφου στο γραφείο να μας καταστρέψει τις στιγμές απόλαυσης της αγαπημένης μας σειράς. Όμως, στην εποχή που ζούμε το ψηφιακό spoilier είναι αυτό από το οποίο κινδυνεύουμε περισσότερο. Μπορούμε να προστατευθούμε κάπως; 

Ας δούμε μερικά tips 

1. Κατ' αρχάς, μείνετε μακριά από το Twitter και τα hashtags που συνήθως ακολουθείτε και τον αγαπημένο σας influencer. Γενικώς, μείνετε μακριά από το διαδίκτυο και τα social media, όπου άρθρα και γνώμες ξεπετάγονται από παντού και φίλοι που πρόλαβαν να δουν το επεισόδιο (ή τη σειρά) θα γράφουν τα δικά τους, οπότε -θέλοντας και μη- όλο και κάτι θα πληροφορηθείτε. 

2. Εγκαταστήστε έναν blocker (υπάρχουν διάφοροι αξιόπιστοι στο διαδίκτυο). Λόγω των λέξεων - κλειδιών που περιλαμβάνουν θα αποκλείουν αυτόματα περιεχόμενο που δεν πρέπει να δείτε. Αυτό βοηθάει και να κρατήσετε σε πειθαρχία τον ίδιο σας τον εαυτό, να μη βλέπετε λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, αλλά να παρακολουθήσετε τη σειρά σας ολοκληρωμένα και χωρίς ενοχλήσεις. 

3. Εννοείται ότι αν δεν θέλετε με τίποτα να σας κάνουν spoiler, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά ζωντανά. 

4. Φυσικά, αν πέσατε θύμα... spoiler, υπάρχει μία και μοναδική παρηγοριά: υπάρχουν έρευνες που λένε ότι ακόμη κι αν σας μαρτύρησαν το παρακάτω της αγαπημένης σας ταινίας ή του σίριαλ που παρακολουθείτε φανατικά, αυτό δεν αποδυναμώνει ούτε την επιθυμία ούτε την περιέργεια σας να το δείτε με τα μάτια σας και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

TV & Media / Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

«Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης» ανέφερε μεταξύ άλλων
LIFO NEWSROOM