ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ με Πλιάτσικα και Στόκα γίνεται No1 στις τάσεις του twitter

Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ με Πλιάτσικα και Στόκα γίνεται No1 στις τάσεις του twitter Facebook Twitter
0

Ακόμη μια απροσδόκητη έκπληξη επιφύλαξε η ΕΡΤ στους τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης καθώς χιλιάδες Έλληνες, έγιναν όπως αποδείχθηκε, μια νοερή παρέα με το «Μουσικό κουτί» να τους χαρίζει μια αξέχαστη βραδιά εν μέσω κορωνοϊού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, στη δεύτερη εκπομπή τους, φιλοξένησαν τους θρυλικούς Πυξ Λαξ, κάνοντας τη μνήμη των μεγάλων να συναντήσει τη συγκίνηση των νεότερων. Οποίος παρακολουθούσε χθες την εκπομπή παράλληλα με τα social media ήταν σαν να μετείχε σε μια τεράστια συναυλία από το σαλόνι του.

Η αγάπη του κόσμου για τα τραγούδια που ακούστηκαν, αλλά και η έκπληξη για τη νέα εικόνα της ΕΡΤ που φαίνεται να εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές εκδηλώθηκαν μέσα από την εκτόξευση του hashtag της εκπομπής στο νούμερο ένα των τάσεων του twitter, ξεπερνώντας ακόμη και τις γνωστές σειρές των ιδιωτικών καναλιών.

«Επιτέλους βλέπουμε ΕΡΤ και το χαιρόμαστε», «η ΕΡΤ απόψε υπηρετεί άριστα τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει με μια εκπομπή που αγγίζει τις καρδιές μας», «υπάρχει αυτή η παρεΐστικη διάθεση που είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να επιτευχθεί μπροστά σε φώτα και κάμερες». Τα σχόλια διαδέχονταν το ένα, το άλλο, όσο οι μελωδίες και οι αφηγήσεις του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα μας συντρόφευαν μέσα από τις οθόνες και το πόσο έχουν αγκαλιάσει ήδη οι τηλεθεατές τη νέα αυτήν μουσική εκπομπή ίσως την περιγράφει πιο εύστοχα απ όλα το παρακάτω τουιτ:

Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ με Πλιάτσικα και Στόκα γίνεται No1 στις τάσεις του twitter Facebook Twitter
Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ με Πλιάτσικα και Στόκα γίνεται No1 στις τάσεις του twitter Facebook Twitter

Η εμφάνιση των Πυξ Λαξ αποτέλεσε είδηση ούτως ή άλλως για το πολυπληθές fan base τους από τα 90ς μέχρι και σήμερα, που εκτόξευσαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της 2ωρης εκπομπής στο Νο1 των τάσεων στην Ελλάδα, σχολιάζοντας συγκινητικά τραγούδια και αναμνήσεις.

Κι επειδή το Μουσικό Κουτί είναι και οι συντελεστές του, η Ρένα Μόρφη με ενθουσιασμό και αυτοσαρκασμό, τούιταρε:

Όποιος δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει την εκπομπή μπορεί να τη βρει στο ERTflix (κλικ εδώ)

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM