«Να στο πω κι έτσι...»: Ο Καπουτζίδης μιλά για την αποχώρηση του από το Voice με τον Μαραβέγια

«Να στο πω κι έτσι...»: Ο Καπουτζίδης μιλά για την αποχώρηση του από το Voice με τον Μαραβέγια Facebook Twitter
0

Το φετινό The Voice ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ χωρίς τον Γιώργο Καπουτζίδη στον ρόλο του παρουσιαστή ενώ από τις καρέκλες των κριτών έλειπε και ο Κωστής Μαραβέγιας, που αντικαταστάθηκε από την Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Μιλώντας σήμερα στον Alpha, ο δημοφιλής παρουσιαστής, σεναριογράφος και ηθοποιός, αποκάλυψε το παρασκήνιο και όσα προηγήθηκαν της διπλής αποχώρησης από το ριάλιτι. Στο φετινό σχήμα παραμένουν ωστόσο ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου, με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα.

«Γιατί έφυγες από το Voice; Ήσασταν μία πολύ όμορφη παρέα. Έφυγες εσύ, δεν το περιμέναμε και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν θέμα χρόνου», τον ρώτησε σήμερα, χαρακτηριστικά, η Ελένη Μενεγάκη. 

«Ήτανε πολλά πράγματα. Το είχα αναφέρει από τον Μάρτιο ακόμα. Ήξερα ότι χρονικά θα δυσκολευτώ (...) Η δουλειά του σκηνοθέτη που την ανέλαβα για πρώτη φορά, με άγχωσε πολύ (...) Το επέλεξα, αλλά μία μέρα πριν την πρόβα με έπιασαν όλα, το στομάχι μου, η πλάτη μου -  από το άγχος (...) Ήξερα ότι στους ηθοποιούς μπορούσα να δώσω την καθοδήγηση που θα έπρεπε», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρώτος λόγος ήταν η έλλειψη χρόνου. «Το άλλο ήταν ότι αισθανόμουν ότι το έκανα, το ευχαριστήθηκα, το απόλαυσα, είμαστε ΟΚ, το ζήσαμε», πρόσθεσε.

«Ότι θα έφευγε και ο Μαραβέγιας το ήξερες;» ρώτησε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση: «Τον Ιούνιο, σε ανυποψίαστο χρόνο, κι ενώ δεν είχε κλείσει το Voice ακόμα πουθενά, τηλεφωνηθήκαμε με τον Κωστή για τελείως άσχετο θέμα (...) και κάπου εκεί και ο ένας και ο άλλος είπαμε "το σκέφτομαι", "κι εγώ το σκέφτομαι". Και μία που το είπαμε και μία που δεν το ξανά αναφέραμε. Εγώ δεν έκανα καμία νύξη πουθενά, μέχρι να "κλείσει". Γιατί αν μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα (...) αρχίζαμε και λέγαμε "εγώ φεύγω κι εγώ φεύγω", μπορεί να κινδύνευε και να μη γινόταν ποτέ».

«Περίμενα λίγο να κλείσει, ότι θα γίνει στον ΣΚΑΪ "κανονικά" και είπα, αφού δεν κινδυνεύει πια το πρόγραμμα μπορώ σιγά σιγά να την κάνω κι εγώ». «Μ' αρέσει και η ησυχία μου, να στο πω κι έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης με την παρουσιάστρια να σχολιάζει περιπαικτικά «άσε μας μωρέ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM