Ακόμα και το Pornhub αποφάσισε να μπει στη μάχη για τη σωτηρία του περιβάλλοντος και ειδικά των ωκεανών και των ακτών του πλανήτη.

 

Το σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο «βρώμικο βίντεο πορνό όλων των εποχών με τη σεξουαλική πράξη να διαδραματίζεται σε μία παραλία. Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάζεται «Dirtiest Porn Ever»

 

Πρωταγωνιστεί το δημοφιλές ζευγάρι ταινιών πορνό, LeoLulu, με την ερωτική σκηνή να εξελίσσεται σε μια παραλία γεμάτη σκουπίδια. Αρχικά δεν είναι εύκολο να δεις την ερωτική πράξη καθώς τα σκουπίδια κρύβουν τη θέα, όμως σταδιακά ένα συνεργείο καθαριότητας τα απομακρύνει και το ζευγάρι αποκαλύπτεται σε όλο του το «γυμνό μεγαλείο». 

 

Για κάθε view το Pornhub θα κάνει χρηματική δωρεά στη μη κυβερνητική οργάνωση Ocean Polymers η οποία ασχολείται με την εξεύρεση λύσεων για την απομάκρυνση και διαχείριση των πλαστικών απορριμάτων στους ωκεανούς και τις θάλασσες του πλανήτη. 

 
Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι, ενώ η ιστοσελίδα μπορεί να είναι γεμάτη με «βρωμιά», οι παραλίες του κόσμου δεν πρέπει να είναι: «Από σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρξουν περισσότερα πλαστικά από τα ψάρια στους ωκεανούς μας».

 

 

 

 

 

«Η ρύπανση από τον ωκεανό είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, για να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο προς το παρόν, αλλά για τις επόμενες γενιές Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι» κατέληξε, την ώρα που η καμπάνια υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και ότι στη «βρωμιά» που μπορεί να δεχτεί κανείς -ακόμα και το μεγαλύτερο σάιτ αισθησιακών βίντεο στο Διαδίκτυο

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Pornhub δημιουργεί ένα τέτοιο βίντεο, στο παρελθόν έχει δημιουργήσει NSFW περιεχόμενο με μέλισσες για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον κίνδυνο εξαφάνισης που αντιμετωπίζουν. 

 

«Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος και πρέπει να εργαστούμε μαζί για βρούμε λύσεις» λέει η Heather Wigglesworth, διευθύντρια της  Ocean Polymers'. «Το Pornhub είναι ένα brand με παγκόσμιο κοινό σε όλες τις δημογραφικές ομάδες, επομένως είναι μία πολύ αποτελεσματική πλατφόρμα για να αυξήσουμε τη συνειδητοποίηση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ωκεανοί σήμερα.  

 

Δείτε εδώ το βίντεο teaser: 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr