Το Pornhub γύρισε το «πιο βρώμικο βίντεο όλων των εποχών» για να σώσει τους ωκεανούς από τα σκουπίδια

Το Pornhub γύρισε το «πιο βρώμικο βίντεο όλων των εποχών» για να σώσει τους ωκεανούς από τα σκουπίδια Facebook Twitter
0

Ακόμα και το Pornhub αποφάσισε να μπει στη μάχη για τη σωτηρία του περιβάλλοντος και ειδικά των ωκεανών και των ακτών του πλανήτη.

Το σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο «βρώμικο βίντεο πορνό όλων των εποχών με τη σεξουαλική πράξη να διαδραματίζεται σε μία παραλία. Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάζεται «Dirtiest Porn Ever»

Πρωταγωνιστεί το δημοφιλές ζευγάρι ταινιών πορνό, LeoLulu, με την ερωτική σκηνή να εξελίσσεται σε μια παραλία γεμάτη σκουπίδια. Αρχικά δεν είναι εύκολο να δεις την ερωτική πράξη καθώς τα σκουπίδια κρύβουν τη θέα, όμως σταδιακά ένα συνεργείο καθαριότητας τα απομακρύνει και το ζευγάρι αποκαλύπτεται σε όλο του το «γυμνό μεγαλείο». 

Για κάθε view το Pornhub θα κάνει χρηματική δωρεά στη μη κυβερνητική οργάνωση Ocean Polymers η οποία ασχολείται με την εξεύρεση λύσεων για την απομάκρυνση και διαχείριση των πλαστικών απορριμάτων στους ωκεανούς και τις θάλασσες του πλανήτη. 

 
Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι, ενώ η ιστοσελίδα μπορεί να είναι γεμάτη με «βρωμιά», οι παραλίες του κόσμου δεν πρέπει να είναι: «Από σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρξουν περισσότερα πλαστικά από τα ψάρια στους ωκεανούς μας».

Το Pornhub γύρισε το «πιο βρώμικο βίντεο όλων των εποχών» για να σώσει τους ωκεανούς από τα σκουπίδια Facebook Twitter
Το Pornhub γύρισε το «πιο βρώμικο βίντεο όλων των εποχών» για να σώσει τους ωκεανούς από τα σκουπίδια Facebook Twitter

«Η ρύπανση από τον ωκεανό είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, για να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο προς το παρόν, αλλά για τις επόμενες γενιές Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι» κατέληξε, την ώρα που η καμπάνια υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και ότι στη «βρωμιά» που μπορεί να δεχτεί κανείς -ακόμα και το μεγαλύτερο σάιτ αισθησιακών βίντεο στο Διαδίκτυο

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Pornhub δημιουργεί ένα τέτοιο βίντεο, στο παρελθόν έχει δημιουργήσει NSFW περιεχόμενο με μέλισσες για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον κίνδυνο εξαφάνισης που αντιμετωπίζουν. 

«Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος και πρέπει να εργαστούμε μαζί για βρούμε λύσεις» λέει η Heather Wigglesworth, διευθύντρια της  Ocean Polymers'. «Το Pornhub είναι ένα brand με παγκόσμιο κοινό σε όλες τις δημογραφικές ομάδες, επομένως είναι μία πολύ αποτελεσματική πλατφόρμα για να αυξήσουμε τη συνειδητοποίηση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ωκεανοί σήμερα.  

Δείτε εδώ το βίντεο teaser: 

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM