Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter
1

Το ριάλιτι Greece's Next Top Model θα επιστρέψει και φέτος στις οθόνες μας και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, όπου πρωταγωνιστούν «επίδοξα μοντέλα» και οι τέσσερις κριτές. 

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου βρέθηκαν για τον σκοπό αυτό στους δρόμους του Ψυρρή, ακολουθώντας πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μικρού που είναι άλλωστε και ο σκηνοθέτης του GNTM. 

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter

Το τρέιλερ ανέβηκε χθες στον επίσημο λογαριασμό του Star στο Youtube και αυτή τη στιγμή είναι Νο18 στις τάσεις έχοντας πάνω από 72.000 views. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα χρειάστηκε μόλις δώδεκα ώρες για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τα ξημερώματα, με την Μαρί Ζενεβιέβ στον ρόλο της Art Direcot. Όπως ακούγεται, φέτος θα αναλάβει ακόμα πιο νευραλγικό ρόλο στην παραγωγή. 

Στο βίντεο, επαγγελματίες χορεύτριες υποδύονται τα επίδοξα μοντέλα που «κονταροχτυπιούνται» για την κεντρική θέση μπροστά στον φακό, καθώς περπατούν με πανομοιότυπη αμφίεση μέσα στους δρόμους της πόλης. 

 
TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια