Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter
1

Το ριάλιτι Greece's Next Top Model θα επιστρέψει και φέτος στις οθόνες μας και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, όπου πρωταγωνιστούν «επίδοξα μοντέλα» και οι τέσσερις κριτές. 

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου βρέθηκαν για τον σκοπό αυτό στους δρόμους του Ψυρρή, ακολουθώντας πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μικρού που είναι άλλωστε και ο σκηνοθέτης του GNTM. 

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Greece's Next Top Model 2 Facebook Twitter

Το τρέιλερ ανέβηκε χθες στον επίσημο λογαριασμό του Star στο Youtube και αυτή τη στιγμή είναι Νο18 στις τάσεις έχοντας πάνω από 72.000 views. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα χρειάστηκε μόλις δώδεκα ώρες για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τα ξημερώματα, με την Μαρί Ζενεβιέβ στον ρόλο της Art Direcot. Όπως ακούγεται, φέτος θα αναλάβει ακόμα πιο νευραλγικό ρόλο στην παραγωγή. 

Στο βίντεο, επαγγελματίες χορεύτριες υποδύονται τα επίδοξα μοντέλα που «κονταροχτυπιούνται» για την κεντρική θέση μπροστά στον φακό, καθώς περπατούν με πανομοιότυπη αμφίεση μέσα στους δρόμους της πόλης. 

 
TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια