Λόγω Τιμής - Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο σκηνές έντασης

Λόγω Τιμής - Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο σκηνές έντασης Facebook Twitter
4

Το πρώτο τρέιλερ του «Λόγω Τιμής», της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990, δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι γεμάτο σκηνές έντασης.

Στο πρώτο τρέιλερ της σειράς διάρκειας 2μιση λεπτών οι τηλεθεατές βλέπουν για πρώτη φορά το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή της παρέας και, 20 χρόνια μετά.

Η σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει έχοντας ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

TV & Media
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy» του Νέτφλιξ

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM
Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτές οι σκηνές έντασης, μιας αναγεννημένης, θρυλικής και αγαπημένης σειράς, ελπίζω να μη μας προετοιμάζουν για τα πρότυπα αλά σαπουνοσήριαλ, όπως "Το Τατουάζ" και όλα αυτά τα σχετικά, όμοια μεταξύ τους, σουρεαλιστικά σήριαλ, στα χνάρια των... Φωσκολικών επών, κλαύθμων, οδυρμών, αυτοκτονιών, κερατωμάτων και κλινών εντατικών μονάδων...!Και μόνο από το σύντομο αυτό τρέιλερ, διακρίνεται πόσο καλοί ηθοποιοί είναι οι πρωταγωνιστές. Τους πάει η ωριμότητα, ομολογουμένως.
454.718,32 ευρώ , κρατική επιχορήγηση, από τις τσέπες μας για μια σειρά ιδιωτικού καναλιού για την ανάδειξη του τοπίου των Κυθήρων στο ελληνικό κοινό! Να τα λέμε και αυτά. Νεοφιλέ αλά Καρτ. Φαίνεται πως Σύριζα και Σκαι δεν ήταν τελικά και τόσο στα μαχαίρια...