Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θεωρείται πλέον ο χιουμορίστας του επιτυχημένου μαγειρικού διαγωνισμού, από χθες ωστόσο θεωρείται και ο σεφ που με τις αθώες ερωτήσεις του καταφέρνει να βγάζει στην επιφάνεια βαθύτερα προβλήματα των παικτών, πέρα από τα μαγειρικά τους άγχη και τις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

 

Έτσι, χθες και κατά τη διάρκεια της σημαντικής δοκιμασίας του MasterChef για το μαξιλαράκι των 10.000 ευρών, ο σεφ -και ενώ περνούσε από τους πάγκους των παικτών- σταμάτησε για λίγο στον πάγκο του παίκτη, Σταμάτη Κωβαίου. Εκεί ξεκίνησε ένα πείραγμα ανάμεσα στον Κουτσόπουλο και τον παίκτη που τελικά κατέληξε σε μία σοβαρή αποκάλυψη για την υγεία του δεύτερου. 

 

 

 

«Σταμάτη, τι θα τα κάνεις τα λεφτά», λέει σε κάποια στιγμή και με το γνωστό παιχνιδιάρικο ύφος του ο σεφ, στον Σταμάτη Κωβαίο, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού και το χαμόγελο εξαφανίζεται από το πρόσωπό του, όταν ακούει την απάντηση. 

 

«Τα λεφτά, σεφ θα τα κάνω ένα χειρουργείο που θέλω να κάνω...».

«Τι πρόβλημα, ρε;»

«Έχω κολπική μαρμαρυγή».

 

Όπως εξήγησε ο παίκτης, μετά την αποκάλυψη που στενοχώρησε τους κριτές, αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και περίπου 3 χρόνια, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και να προσπαθήσει να κατακτήσει κάποιο από τα χρηματικά έπαθλα του μαγειρικού διαγωνισμού.