Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του «Stranger Things», δίνοντας μια πρώτη ιδέα για τον καινούργιο «εφιάλτη» που περιμένει τα παιδιά, τα οποία πλέον έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν. 

 

 

Η υπερφυσική δραματική σειρά των Duffer Brothers επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου, περισσότερο από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο του 2017.

 

 

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το σχολείο τελείωσε, η πισίνα άνοιξε», γράφει η περίληψη της σειράς στο Netflix. 

 

 

Το διάρκειας 2 λεπτών και 47 δευτερολέπτων trailer ξεκινά με τον Dustin (Gaten Matarazzo) να επιστρέφει σπίτι από ένα ταξίδι, όπου βρίσκει ένα πάρτι έκπληξη, το οποίο έχουν ετοιμάσει οι Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Lucas (Caleb McLaughlin) και Max (Sadie Sink).

 

«Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;», ακούγεται να λέει ο Mike (Finn Wolfhard). 

 

 

Η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» επαναφέρει στις οθόνες το βασικό καστ πρωταγωνιστών: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, και Joe Keery. Επίσης επιστρέφουν οι Sadie Sink και Dacre Montgomery από την δεύτερη σεζόν, ενώ η Maya Hawke θα υποδυθεί ένα νέο χαρακτήρα, που δουλεύει μαζί με τον Steve Harrington.

 

 

 

Δείτε το trailer: