Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν του «Stranger Things»

Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν του «Stranger Things» Facebook Twitter
1

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του «Stranger Things», δίνοντας μια πρώτη ιδέα για τον καινούργιο «εφιάλτη» που περιμένει τα παιδιά, τα οποία πλέον έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν. 

Η υπερφυσική δραματική σειρά των Duffer Brothers επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου, περισσότερο από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο του 2017.

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το σχολείο τελείωσε, η πισίνα άνοιξε», γράφει η περίληψη της σειράς στο Netflix. 

Το διάρκειας 2 λεπτών και 47 δευτερολέπτων trailer ξεκινά με τον Dustin (Gaten Matarazzo) να επιστρέφει σπίτι από ένα ταξίδι, όπου βρίσκει ένα πάρτι έκπληξη, το οποίο έχουν ετοιμάσει οι Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Lucas (Caleb McLaughlin) και Max (Sadie Sink).

«Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;», ακούγεται να λέει ο Mike (Finn Wolfhard). 

Η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» επαναφέρει στις οθόνες το βασικό καστ πρωταγωνιστών: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, και Joe Keery. Επίσης επιστρέφουν οι Sadie Sink και Dacre Montgomery από την δεύτερη σεζόν, ενώ η Maya Hawke θα υποδυθεί ένα νέο χαρακτήρα, που δουλεύει μαζί με τον Steve Harrington.

Δείτε το trailer:

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια