Απεργία την Πρωτομαγιά

Όταν λείπει η μαμά, μπαμπάς και γιος μπορούν να μεταμορφώνονται σε "Έλσα"

Όταν λείπει η μαμά, μπαμπάς και γιος μπορούν να μεταμορφώνονται σε "Έλσα" Facebook Twitter
0

O Ørjan Burøe είναι διάσημος κωμικός στη Νορβηγία και ιδιαίτερα δημοφιλής για τον τρυφερό τρόμε τον οποίο "μιλά" για την οικογένειά του και την ισότητα των φύλων στα social media. 

Πριν από λίγες μέρες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα χιουμοριστικό και συνάμα τρυφερό βιντεάκι με τον 4χρονο γιο του Dexter που αυτομάτως έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Το βίντεο είχε τον τίτλο "Mom is gone, no stress" και δείχνει τους δυο τους -πατέρα και γιο- να τραγουδάνε το αγαπημένο τους κομμάτι από τη δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen".

Δεν έχει σημασία που το τραγούδι είναι της "Έλσα", της πρωταγωνίστριας αυτής της animation ιστορίας. Δεν έχει σημασία που είναι κορίτσι και για να τη μιμηθούν φοράνε... φορέματα. Οι δυο τους περνάνε καλά!

Το βίντεο μέχρι στιγμής μόνο στο Facebook έχει πάνω από 53 εκ. views και ο κωμικός έχει αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες κολακευτικά σχόλια για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ιδέα των φύλων, μαθαίνοντας στον γιο του με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την υπεράσπιση των επιλογών. 

TV & Media
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM