H απάντηση του Φουρθιώτη στο Open για τα «Αποκαλυπτικά»

H απάντηση του Φουρθιώτη στο Open για τα «Αποκαλυπτικά» Facebook Twitter
3

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σοφού αντέδρασε ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανακοίνωση του OPEN TV για τη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως εμπαθής η ανακοίνωση του σταθμού για το τέλος της συνεργασίας και συνιστάται «υπομονή και ψυχραιμία», ενώ αποσαφηνίζεται ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Επιπλέον κάνει λόγο για «άρωμα πολιτικής παρέμβασης».

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής: " Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται , όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού , Ψυχραιμία και Υπομονή." H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής: "Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Μετά τη δικαστική απόφαση για οριστικό τέλος στην μετάδοση της εκπομπής Αποκαλυπτικά ακολούθησε ανακοίνωση από το OPEN TV σχετικά με τη διαμόρφωση του προγράμματος του Σαββατοκύριακου μετά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με αυτή στη θέση της εκπομπής Αποκαλυπτικά θα προβληθεί η εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», που κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι το τέλος του περασμένου Σεπτέμβρη στο Epsilon. Στην παρουσίαση της βρίσκονται οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη και Γιώργος Παράσχος.

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια