Η τηλεοπτική σειρά «Black Mirror» ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν του και ανάμεσα στα νέα επεισόδια θα υπάρχει για πρώτα φορά κι ένα «διαδραστικό».

 

Το Netflix σκοπεύει να προσθέσει το στοιχείο της διάδρασης σε ένα από τα επεισόδια του Black Mirror την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επιβεβαίωσε το The Hollywood Reporter.

 

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πώς ακριβώς θα λειτουργήσει η ιδέα, αλλά και τα δύο δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα είναι κάτι σαν επιλογή της περιπέτειας που θέλει ο τηλεθεατής να παρακολουθήσει/ζήσει. 

 


Από όλα τα τηλεοπτικά σόου που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι πολύ λογικό να το δρομολογεί πρώτο το Black Mirror, δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να αποφασίσουν εκείνοι πώς θα εξελιχθεί μια ιστορία με χρήση της τεχνολογίας του Netflix. 

 

Το Black Mirror του Charlie Brooker είναι από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές με τεράστια ζήτηση στην πλατφόρμα του Netflix από τότε που την απέκτησε το 2015 από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

 

Η σειρά έχει κερδίσει πέντε βραβεία Emmy το 2017 και το 2018. Κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές, προβάλλοντας κάθε φορά μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα τρομακτική ιστορία που περιστρέφεται γύρω από την εξέλιξη της τεχνολογίας. 

 

 

 

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix κάνει κάτι διαδραστικό, καθώς κάτι παρόμοιο είχε δημιουργήσει για το «Puss in Book: Trapped in an Epic Tale», επιτρέποντας στους τηλεθεατές να καθορίσουν εκείνοι την πορεία του Puss ανάμεσα σε δύο επιλογές. 

 

Το Mashable επικοινώνησε με το Netflix κι η ευφάνταστη απάντηση του εκπροσώπου της πλατφόρμας απλώς επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τα σχετικά δημοσιεύματα: «Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την δική σας απάντηση από το Netflix: Αυτήν ή αυτήν». 

 

Οι δύο επιλογές που έδωσε το Netflix είναι αυτή...

 

 

 

...και αυτή: