Ξενοφοβική πορεία μαθητών και στην Κατερίνη κατά της εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών

Ξενοφοβική πορεία μαθητών και στην Κατερίνη κατά της εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών Facebook Twitter
6

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τη Δευτέρα μαθητές στην Κατερίνη, κατά της εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Ειδικότερα, η διαμαρτυρία διοργανώνεται από την Πατριωτική Νεολαία Κατερίνη σήμερα στις 12.00 στην πλατεία Ελευθερίας της πρωτεύουσας της Πιερίας με κεντρικό σύνθημα «λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδος μας η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες η παρουσία όλων είναι αναγκαία».

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη πορεία ενάντια στην εγκατάσταση προσφύγων πραγματοποίησαν στα Γιαννιτσά μαθητές του ΕΠΑΛ την περασμένη Πέμπτη, με το σχολείο τελεί υπό κατάληψη με ανάλογα αιτήματα.

Με πληροφορίες από Voria / Thestival

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μία χώρα στην οποία:1. Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον παιδιών.2.Παρουσιάστριες κακαρίζουν ενώ ακούν είδηση για σεξουαλική παρενόχληση.3. Ένα μάτσο ηλίθιοι θεωρούν ότι...αντιστέκονται στην παγκοσμιποίηση τρώγοντας σουβλάκια!4. Υπάρχουν συμπολίτες μας (με δικαίωμα ψήφου, δυστυχώς) που έχουν πάψει να πιστεύουν στα...εμβόλια!(Και σταχυολογώ μόνο 4 ενδείξεις) Η χώρα αυτή, λοιπόν, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μέλλον...
Τι ειρωνεία να γίνεται τέτοια πορεία στην Κατερίνη, μια προσφυγούπολη. Μού φαίνεται πως οι Χρυσαυγίτες έχουν βρει το προσφυγικό για να ξαναξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους. Πάντως εγώ δεν ντρέπομαι που είμαι από την Κατερίνη. Είμαι μια περήφανη απόγονος προσφύγων. Λυπάμαι μόνο τα παιδάκια που συμμετέχουν σε αυτό, λυπάμαι που έχουν ξεχάσει τις ιστορίες των παππούδων τους.
Τι ειρωνεία να γίνεται τέτοια πορεία στην Κατερίνη, μια προσφυγούπολη. Πηγή: www.lifo.grΠρόκειται για κάτι το αρκετά συνηθισμένο: στη Νότια Γαλλία, στα χρόνια της μεγάλης ανόδου της λεπενικής ακροδεξιάς, μεγάλο ποσοστό των μεσαίων στελεχών του κόμματος είχε ιταλικά επώνυμα, εγγόνια Ιταλών αντιφασιστών προσφύγων ή μεταναστών...Απλά, ένοιωθαν πλέον απόλυτα ενταγμένοι ώστε να αναπαράγουν το στρατοκρατικό πρότυπο "τώρα έγινα εγώ ο παλιός, ο ντόπιος και θα δείτε τι θα τραβήξετε ψάρακες"