ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ξενοφοβική πορεία μαθητών στα Γιαννιτσά

Ξενοφοβική πορεία μαθητών στα Γιαννιτσά Facebook Twitter
5

Πορεία ενάντια στην εγκατάσταση προσφύγων στα Γιαννιτσά πραγματοποίησαν μαθητές του ΕΠΑΛ ενώ και το σχολείο τελεί υπό κατάληψη με ανάλογα αιτήματα. 

Σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι μαθητές του σχολείου να πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης με μία ελληνική σημαία, να ανάβουν καπνογόνο και να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή». Στη συνέχεια φωνάζουν το σύνθημα «Έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες».

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Λόγος της Πέλλας στο σχολείο επικρατούσε αναστάτωση και κινητικότητα μερίδας μαθητών ήδη από χθες, ενώ σήμερα τελικά αποφασίστηκε η κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος και η διεξαγωγή πορείας προς την πόλη.

Από σήμερα το πρωί υπάρχει ένα πανό κρεμασμένο στην είσοδο του σχολείου στο οποίο με κεφαλαία γράμματα αναγράφεται «Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες από την Ελλάδα - Κλείστε τα σύνορα - Αλληλεγγύη στους Έλληνες». 

 

Πληροφορίες από Λόγος της Πέλλας

Ελλάδα
5

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Hello!!! Πόντιοι και Μακεδόνες έχουν κάτι κοινό,είναι Έλληνες.Και νιώθουν υπερήφανοι που ζουν στο τοπο καταγωγης ενός σπουδαίου Έλληνα,του Μ.Αλέξανδρου.Όπως νιώθει ο κάθε Έλληνας στην περιφέρεια της Μακεδονίας,ανεξάρτητα απ την καταγωγή του.Είναι θέμα ελληνικότητας μη μπερδεύεσαι.
Μάλιστα...Τί να σχολιάσει κανείς; Αν είναι έτσι από τόσο νωρίς δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Φαντάζομαι οι γονείς τους θα είναι πολύ περήφανοι.
Είναι λογικό ότι πήραν σειρά τα παιδιά, μετά τους γονείς τους.Η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι η έλλειψη συναίνεσης πυροδοτεί εκρήξεις ;Και ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να αλλάξει στρατηγικό σχέδιο, πριν υπάρξει δεύτερος Σαντετσίδης και κάποια ΝΔίτισσα "κ. Τασία" και φαιδρύνουμε πάλι το θέμα ;