Θεσσαλονίκη: 8 μήνες με αναστολή σε ιδιοκτήτη εταιρίας για συμπλοκή με διαρρήκτη

Θεσσαλονίκη: 8 μήνες με αναστολή σε ιδιοκτήτη εταιρίας για συμπλοκή με διαρρήκτη Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Οκτώ μήνες φυλάκιση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ιδιοκτήτη εταιρείας για συμπλοκή με διαρρήκτη μέσα στον χώρο της δουλειάς του, που οδήγησε στον θάνατό του δεύτερου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης πριν από τρία χρόνια, οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, βρήκε μέσα στην εταιρεία του τον διαρρήκτη.

Στην προσπάθειά του να τον ακινητοποιήσει, ο διαρρήκτης επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να κοπεί από την τζαμαρία και να πεθάνει αργότερα από αιμορραγία.

Το δικαστήριο ωστόσο, δε δέχτηκε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι βρισκόταν σε άμυνα και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αναφορικά με το επεισόδιο που προηγήθηκε του θανάσιμου τραυματισμού του 32χρονου διαρρήκτη. Ο 62χρονος αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM