Τέλος στην τριήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Τέλος στην τριήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος» Facebook Twitter
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
0

Αναχώρησε τα ξημερώματα από το λιμάνι της Κάσου το «Βιτσέντζος Κορνάρος», με 163 επιβάτες, αφότου στο νησί αποβιβάστηκαν 64 άτομα. Το πλοίο βρισκόταν «παγιδευμένο» κοντά στο λιμενοβραχίονα από την Τετάρτη, καθώς είχε προσαράξει σε αμμώδη περιοχή.

Κατάφερε τελικά να αποκολληθεί το βράδυ της Παρασκευής με ίδια μέσα και με τη βοήθεια τουριστικού σκάφους. Ελέγχθηκε από επιθεωρητές και ιδιώτες και αναχώρησε από την Κάσο, ενώ αφού καταπλεύσει στο λιμάνι της Ρόδου θα αποκαταστήσει κάποιες μικροζημιές και αναμένεται να επιθεωρηθεί εκ νέου.

Σημειώνεται ότι οι 227 επιβάτες και το πλήρωμα του «Βιτσέντζος Κορνάρος» συμπλήρωσαν τρεις ημέρες στο πλοίο, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν επέτρεψαν στο ρυμουλκό να φτάσει στο σημείο της προσάραξης.

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ανάφη - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM