Πατήσια: Έσπασαν με βαριοπούλες υποκατάστημα τράπεζας και ΑΤΜ

Πατήσια: Έσπασαν με βαριοπούλες υποκατάστημα τράπεζας και ΑΤΜ Facebook Twitter
Φωτ,: Glomex
0

Συναγερμός σήμανε στις 4:00 τα ξημερώματα στην οδό Πατησίων, στα Πατήσια μετά από υλικές ζημιές σε ΑΤΜ

Ομάδα αγνώστων προσέγγισε υποκατάστημα τράπεζας, έσπασε εξωτερικούς υαλοπίνακες αλλά και την οθόνη του ΑΤΜ, πιθανότατα χρησιμοποιώντας βαριοπούλες.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο στόχαστρο βανδαλιστών βρέθηκε τα ξημερώματα κι ένα υποκατάστημα σούπερ μάρκετ, στην οδό Πριγκηποννήσων, στην περιοχή του Γκύζη.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM