ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Πανελλήνιες 2023: Δίδυμα από τις Σέρρες συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια

Πανελλήνιες 2023: Δίδυμα αδέλφια στις Σέρρες συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Δίδυμα αδέλφια στις Σέρρες αρίστευσαν στις Πανελλήνιες 2023.

Η Δήμητρα και ο Παναγιώτης Μπούσιος από τις Σέρρες, μίλησαν στην ΕΡΤ για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες 2023, συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια ο καθένας. Η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος 19.010 μόρια, αντίστοιχα.

«Στη Φυσική έγραψα 20, στην Χημεία, 19,9, στην Έκθεση 18,9 και στη Βιολογία 18,6» είπε η Δήμητρα Μπούσιου ενώ ο αδελφός της έγραψε Φυσική 20, Μαθηματικά 19, 8, Έκθεση 16, 5 και στη Χημεία 18,9.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα Μπούσιου στην ΕΡΤ, με τον αδερφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλήνιες χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από φροντιστήριο καθηγητές και οικογένεια».

«Είχαμε φροντιστήριο 2 με 3 το μεσημέρι, μετά το σχολείο και ήταν αρκετά πιεστικός ο χρόνος γιατί είχαμε και προπονήσεις στο στάδιο. Έδινα αθλήματα για να περάσω στρατιωτικές σχολές» σημείωσε η Δήμητρα Μπούσιου.

Ο καθηγητής τους πρόσθεσε ότι και τα δύο παιδιά είχαν στόχο και μία συνεχή προσπάθεια χωρίς σκαμπανεβάσματα, με συνέπεια ήδη από την Α΄ Λυκείου, που ξεκίνησε η προετοιμασία τους. 

Όσο για τις σχολές που στοχεύουν η Δήμητρα θέλει την Στρατιωτική Ιατρική, ενώ ο αδελφός της Παναγιώτης θα ήθελε κάποιο Πολυτεχνείο ν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ