Ο Καπουτζίδης «απάντησε» στη Λατινοπούλου που παραλλήλισε τους ΛΟΑΤΚΙ με παιδεραστές και αιμομίκτες

Καπουτζίδης: Facebook Twitter
Φωτογραφία LiFO/Πάρις Ταβιτιάν
0

Μια ξεκάθαρη δήλωση έκανε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, στον απόηχο του σάλου που προκάλεσαν νέα σχόλια της πολιτεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παραλλήλησε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στον αυτοπροσδιορισμό με την παιδεραστία και την αιμομιξία. 

Η κάμερα του Alpha ρώτησε τον κ. Καπουτζίδη τι απαντά σε όσους αντιδρούν, με αφορμή ένα νέο βίντεο στα social media, όπου η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται ονομαστικά στον Γιώργο Καπουτζίδη και την ομιλία του σε πρόσφατο συνέδριο, κάνοντας λόγο ακόμα και «συνειδητό ψέμα».

Σημειώνεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει στο Instagram ότι η καταπίεση δικαιωμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες «αποτελεί μάλλον συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας» και έκανε λόγο για «πρόβλημα αυτοπροσδιορισμού»: «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πάρα πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας» ισχυρίστηκε η κα Λατινοπούλου παραλληλίζοντας τον αυτοπροσδιορισμό των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων με παιδόφιλους και αιμομίκτες.

Καπουτζίδης: «Είμαι ελεύθερος, χαίρομαι που βοηθώ ανθρώπους, εγώ δεν ψάχνω για ψηφοφόρους»

Χωρίς να κατονομάσει κανέναν, ο ηθοποιός σχολίασε με σαφήνεια, λέγοντας πως εστιάζει στην βοήθεια που προσφέρει σε άλλους ανθρώπους, και δεν χάνει χρόνο να απαντήσει: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος, να λέω αυτό που θέλω να πω. Και Χαίρομαι πάρα πολύ που κάνω αυτό το πράγμα, και χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο μέσα από αυτό και αυτός είναι ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους ψάχνω, ούτε να βρω ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω επειδή πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε, και μπράβο μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ και βοηθώ ανθρώπους, πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δεν θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια. Στέκομαι στα μηνύματα ανθρώπων που είπαν ότι «αυτό το οποίο λες εμένα με βοηθάει, με κάνει πιο χαρούμενο, μου δίνει χαρά κι ελπίδα.» Αυτό είναι εξαιρετικό, σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, εννοώ είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στο πλαίσιο της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ