Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος έπειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος έπειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση - Eurokinissi
0

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να αποφασιστεί για ποια αδικήματα θα του ασκηθεί ποινική δίωξη. 

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμή και μετά την ανάρτηση του θύματος, άλλες τέσσερις γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο ως πρωταγωνιστή σε ανάλογα περιστατικά παρενόχλησης. 

Η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, η κινητοποίηση της οποίας οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εμπειρία της. 

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα. Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν», τόνισε η ίδια. 


Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες, αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη. Για τη σύλληψή του βασικό στοιχείο αποδείχτηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης. 

Οι αστυνομικοί, μελετώντας το βίντεο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία. 

Μάλιστα, παρότι κατά την προσαγωγή του αρνιόταν κάθε εμπλοκή, παραδέχτηκε τις πράξεις του μόλις οι αστυνομικοί τού είπαν πως έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του. 

Λίγο αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ