Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε πριν λίγη ώρα το αστυνομικό κονβόι με τους περίπου 100 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τα οποία δολοφονήθηκε ένας 29χρονος

Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασαν στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις κλούβες της αστυνομίας και ένα βαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μεταγωγή τους από τη ΓΑΔΑ έγινε κατά ομάδες ενώ στο σημείο έφθασαν και οι πέντε Κροάτες που συνελήφθησαν χθες το βράδυ από στελέχη του γραφείου ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Οι ίδιοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Μπάρι της Ιταλίας και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Ορισμένοι από τους συλληφθέντες, να σημειωθεί μετήχθησαν χθες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να γίνει - πιθανώς - λήψη γενετικού υλικού που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου. 

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει βρεθεί ξένο DNA στη σορό του 29χρονου, που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας Έλληνας, που είναι γνώριμος στις ελληνικές Αρχές ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που έχει να κάνει με αθλητική βία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM