Μπλόκα και «ζώνες» ασφαλείας: Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για το τριήμερο

Μπλόκα και «ζώνες» ασφαλείας: Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για το τριήμερο Facebook Twitter
ΕΛΑΣ: Σε ισχύ επιχειρησιακό σχέδιο για την αποφυγή συνωστισμού στις εκκλησίες (Eurokinissi)
0

Μπλόκα, έλεγχοι και ζώνες ασφαλείας περιλαμβάνει το τριήμερο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την αποφυγή συνωστισμού λόγω του κορωνοϊού, στις εκκλησίες ενόψει του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας σήμερα και των εορτών που ακολουθούν.

Από το πρωί, έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ειδικά δε στη Μητροπολιτική Εκκλησία, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αστυνομικοί από την Άμεση Δράση με περιπολικά και ηχητικά μηνύματα, όπως αναφέρει το cnn.gr έχουν ήδη ξεκινήσει να περιπολούν στην περιοχή ενημερώνοντας τους πολίτες ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις και οι συγκεντρώσεις.

Παράλληλα, έλεγχοι θα γίνονται και από ειδικά κλιμάκια και συνεργεία της Δίωξης Παρεμπορίου για μικροπωλητές, που επιχειρήσουν να στήσουν πάγκους αλλά και για χρήση μάσκας.

Τα μέτρα θα ισχύσουν στην περιοχή μέχρι αργά το βράδυ ενώ ανάλογο σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή και αύριο για τον εορτασμό του Αγίου Σάββα αλλά και για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου.

Έχουν ήδη υπάρξει οδηγίες για λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών αλλά και προτροπές των ιερέων προς τους πιστούς να μην προσέρχονται στις εκκλησίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ