Λέρος: Κάτοικοι λένε ότι είδαν καρχαρία σε παραλία

Λέρος: Κάτοικοι λένε ότι είδαν καρχαρία σε παραλία Facebook Twitter
0

Καρχαριοειδές, ξιφίας ή δελφίνι; Σημασία έχει ότι το εν λόγω ψάρι προκάλεσε μία αναταραχή στους λουόμενους σε παραλία της Λέρου.

Κάτοικοι της Λέρου που είδαν και αποτύπωσαν τη φωτογραφία που δημοσιεύει η LiFO λένε ότι πρόκειται για καρχαριοειδές.

Ο μικρός καρχαρίας όπως υποστηρίζουν κάτοικοι του νησιού εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Παναγιές δίπλα στην παραλία Άλιντα, τη μεγαλύτερη και πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού.

Λέρος: Κάτοικοι λένε ότι είδαν καρχαρία σε παραλία Facebook Twitter

Κάτοικοι της Λέρου είναι εξοικειωμένοι με τη θάλασσα και έχουν αλιευτικές γνώσεις λένε ότι πρόκειται για μικρό καρχαρία, ο οποίος αν και προκάλεσε σχετική αναστάτωση στους λουόμενους, δεν έφτασε πιο κοντά στην παραλία από το σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία της LiFO. Τον τελευταίο καιρό ψαράδες είχαν καταγράψει και πάλι την εμφάνιση ενός μικρού καρχαρία στα ανοιχτά της περιοχής Ξηρόκαμπος και πάλι στη Λέρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM