Λάρισα: Χορήγησαν λάθος φάρμακο σε ογκολογικό ασθενή - Διατάχθηκε ΕΔΕ

ΛΑΡΙΣΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Facebook Twitter
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας / EUROKINISSI
0

Σοβαρό ιατρικό λάθος καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι (16/10) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα, με μία νοσηλεύτρια να διαπιστώνει πως έχει χορηγήσει λάθος φάρμακο σε ογκολογικό ασθενή.

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια χημειοθεραπειών που λάμβανε η γυναίκα ασθενής στη Λάρισα, όταν η νοσηλεύτρια διαπίστωσε πως της χορηγούσε λάθος φάρμακο.

Η εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Λάρισας κάλεσε τους γιατρούς, οι οποίοι με τη σειρά τους διέκοψαν τη χημειοθεραπεία και υπέβαλαν την ασθενή σε μία σειρά εξετάσεων, χωρίς να έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής τυχόν επιπλοκές.

Για το συμβάν στη Λάρισα έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ η νοσηλεύτρια έχει απομακρυνθεί από τη θέση της για το ιατρικό λάθος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM