Κορωνοϊός- Ικαρία: Συστάσεις σε 300 άτομα που ταξίδεψαν με τον 25χρονο που βρέθηκε θετικός

Κορωνοϊός- Ικαρία: Συστάσεις σε 300 άτομα που ταξίδεψαν με τον 25χρονο που βρέθηκε θετικός Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι στην Ικαρία η διαδικασία ιχνηλάτησης του 25χρονου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ικαρίας έχουν αναγνωρίσει τουλάχιστον 20 άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή ο 25χρονος. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε καραντίνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cyclades24, ενώ αντίστοιχες συστάσεις έχουν γίνει σε άλλους 300 ανθρώπους που ταξίδεψαν με το πλοίο «Νήσος Μύκονος» που πήγε ο νεαρός στην Ικαρία στις 20 Μαρτίου.

Στο νησί υπάρχει ανησυχία, καθώς ο 25χρονος- που επέστρεψε από τη Βρετανία και μετέβη στην Ικαρία- φέρεται να είχε κάνει μια μικρή συγκέντρωση φίλων στο σπίτι του, πριν να παρουσιάσει συμπτώματα του κορωνοϊού. Επίσης, είχε καλέσει ηλεκτρολόγους για επισκευές στο σπίτι.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM