Κλειστά τελικά αύριο τα καταστήματα- Λόγω της κακοκαιρίας Eva

Κλειστά τελικά αύριο τα καταστήματα- Λόγω της κακοκαιρίας Eva Facebook Twitter
Φωτ.: MOTIONTEAM
0

Κλειστά θα είναι αύριο, Κυριακή, τελικά τα εμπορικά καταστήματα, λόγω της κακοκαιρίας Eva

Το πρωί του Σαββάτου η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν αύριο, όπως μπορούσαν προαιρετικά να κάνουν, «λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας». 

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν την επόμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία Eva 

Το πρωί του Σαββάτου η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. 

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κατά τόπους σήμερα και αύριο, ενώ αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής όπως και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. 

Ήδη, ισχυρά και κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν τα βορειοδυτικά- το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Από το μεσημέρι, τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Από το βράδυ τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία- συμπεριλαμβανομένης Θεσσαλονίκης- και κατά τη διάρκεια της νύχτας την ανατολική Στερεά- και στην Αττική- όπως και στην Εύβοια την Εύβοια.

Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

  • μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο,
  • μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης),
  • από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και
  • από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και στα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά- συμπεριλαμβανομένης της Αττικής- την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. 

Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM