Κι όμως, μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε όταν ο Αμβρόσιος έριχνε κατάρες από το μικρόφωνο- ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως, μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε όταν ο Αμβρόσιος έριχνε κατάρες από το μικρόφωνο- ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
27

Αίσθηση έχει προκαλέσει το παραλήρημα του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, στην ομιλία του χθες το βράδυ μετά την ακολουθία του Επιταφίου.

"Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας" ανέφερε στην πρώτη του επίθεση η οποία έγινε εναντίον του υπουργού Νίκου Φίλη. Στη συνέχεια τα πυρά του στράφηκαν εναντίον της ομάδας άθεων που μέσω Facebook πρότεινε γεύματα με κρέας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. "Να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι" και "να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν". "Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει, αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου", δήλωσε.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιες διαμαρτυρίες από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Μια γυναίκα μάλιστα βγήκε μπροστά από το πλήθος και διαμαρτυρήθηκε έντονα για όλα αυτά που άκουγε. " Αυτό δεν είναι αγάπη!" φώναξε δύο φορές, πριν κάποιος την τραβήξει μακριά. Ο Αμβρόσιος απάντησε οργισμένος φωνάζοντας από το μικρόφωνο:" Την ξέρω εγώ την αγάπη καλύτερα από σένα".

Δείτε το βίντεο μετά το 4ο λεπτό:

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM