Καύσωνας: Τροποποίηση ωραρίου στους αρχαιολογικούς χώρους

Καύσωνας: Τροποποίηση ωραρίου στους αρχαιολογικούς χώρους Facebook Twitter
Φωτό: SOOC
0

Σε τροποποίηαη του ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού, λόγω της κορύφωσης των ακραίων θερμοκρασιών σε όλη τη χώρα.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας της Ακρόπολης με τελευταία είσοδο στις 11:00 π.μ.

Για τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία, η τελευταία είσοδος θα είναι στις 12:00 με επανέναρξη λειτουργίας στις 17:30.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM