Καταθέσεις γιατρών για την Πισπιρίγκου: Ήταν ψύχραιμη, δεν ρώτησε τι αλήθεια συνέβη με τα παιδιά της

Πάτρα: Νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου – Η απάθεια και το ύποπτο αίτημα Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας φέρνουν στο «φως» νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Πρόκειται για 34 μέχρι στιγμής καταθέσεις, οι οποίες φέρεται να «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις κινήσεις της τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο όσο και τις αντιδράσεις της στην ανακοίνωση του θανάτου της κόρης της.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ένα μέρος από τα όσα έχουν καταθέσει τις τελευταίες ημέρες, γιατροί και νοσηλευτές που έζησαν τα δραματικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ένας γιατρός από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα αναφέρει πως η 9χρονη έφτασε στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου του 2021. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο γιατρός, η 33χρονη μητέρα της καθυστέρησε 3 ώρες να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, από όταν εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι. «Όταν έφτασε η Τζωρτζίνα ρώτησα τη μητέρα πότε έκανε το επεισόδιο το παιδί και μου είπε στις 05:30. Εκείνη το έφερε τρεις ώρες αργότερα παρότι δεν ήταν σε μακρινή απόσταση» κατάθεσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλη κατάθεση, νοσηλεύτριας από τη ΜΕΘ Πατρών αναφέρεται πως είχαν προτείνει να κάνουν μαθήματα στην 33χρονη μητέρα για να της δείξουν πώς να ταΐζει τη Τζωρτζίνα, κάτι που η ίδια συνεχώς ανέβαλε. «Έμενε λίγη ώρα στη ΜΕΘ. Κάποια μέρα της λέγαμε να της κάνουμε μάθημα για εκμάθηση πώς θα δίνει φαγητό στην Τζωρτζίνα. Εκείνη το ανέβαλε για την επόμενη μέρα».

Μία άλλη κατάθεση από τη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ Πάτρας αναφέρει: «Όταν αποσωληνώθηκε η Τζωρτζίνα, ζητήσαμε από τους γονείς να της μιλήσουν για να δούμε αν είχε επικοινωνία. Η μητέρα πλησίασε με άγχος αν θα μιλήσει. Προσπαθούσε να παρακολουθήσει τις αντιδράσεις της κόρης της».

Σε άλλη κατάθεση από τη ΜΕΘ Παίδων Πατρών αποκαλύπτεται η ψύχραιμη και σχεδόν απαθής στάση της μητέρας καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης. «Ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λες και όλα αυτά συνέβαιναν σε μία ταινία. Επέμενε μόνο για γονιδιακό έλεγχο και ποτέ δεν είχε ρωτήσει τι αλήθεια συνέβη με τα παιδιά της».

Τέλος, ο εντατικολόγος που έκανε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας αναφέρει πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η απάντηση της 33χρονης όταν της ανακοινώθηκε πως το παιδί κατέληξε. «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι μόλις αναγγείλαμε στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα είναι νεκρή, άρχισε απολύτως ψύχραιμη να μου ζητάει να μην γίνει νεκροψία στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, ανέφερε στην κατάθεσή του πως η μητέρα του είπε «ευχαριστώ» σαν να είχε ολοκληρωθεί μία τυπική διαδικασία, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως σημειώνει, οι γονείς προχωρούν σε έντονες αντιδράσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ