Καλλιμάνης για την ανάκληση γαρίδων από τον ΕΦΕΤ: «Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό»

Καλλιμάνης για την ανάκληση από τον ΕΦΕΤ: «Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό» Facebook Twitter
Η συσκευασία από τις κατεψυγμένες γαρίδες που ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ
0

Για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο η εταιρεία Καλλιμάνης σε ανακοίνωσή της, μετά την ανάκληση παρτίδας της με κατεψυγμένες γαρίδες από τον ΕΦΕΤ.

Νωρίτερα σήμερα ο ΕΦΕΤ προχώρησε σε ανάκληση παρτίδας με κατεψυγμένες γαρίδες με τα στοιχεία «Γαρίδες γίγας (Jinga) αποφλοιωμένες προβρασμένες χωρίς έντερο βαθειάς κατάψυξης- KALLIMANIS», με αριθμό LOT 240171 και ημερομηνία ανάλωσης 05/10/2025, μετά τον εντοπισμό σαλμονέλα. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λίγες ώρες μετά, ξεκαθαρίζει αρχικά πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Συγκεκριμένα τονίζει πως αφορά πολύ μικρή παρτίδα της παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος, καλώντας τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν. «Πραγματοποιώντας ελέγχους σε προηγούμενες και σε επόμενες παρτίδες, δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Η εταιρεία μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα ακολουθεί τα υψηλότερα standards ασφάλειας σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Η υψηλή ποιότητα των τροφίμων, η ασφάλεια τους και η φροντίδα του καταναλωτή είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της καθημερινότητας της Καλλιμάνης. Γι' αυτό και λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για να διατηρήσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη των καταναλωτών μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM