Καλαμάτα: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - Ο γιος του εικονολήπτη ξεσπά ενάντια στον δήμαρχο

Καλαμάτα: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - Ο γιος του εικονολήπτη ξεσπά ενάντια στον δήμαρχο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

«Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει», ανέφερε απευθυνόμενος στον δήμαρχο Καλαμάτας ο γιος του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε χθες τη ζωή του από σαΐτα

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του δημάρχου της Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, με τις οποίες υποστήριξε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αν καταργηθεί το έθιμο του σαϊτοπόλεμου. 

Καλαμάτα: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - Ο γιος του εικονολήπτη ξεσπά ενάντια στον δήμαρχο Facebook Twitter
Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας

«Ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά», δήλωσε ενώ η Καλαμάτα θρηνούσε για τον 53χρονο Κώστα Θεοδωρακάκη.

Οι δηλώσεις του δημάρχου προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων. 

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο γιος του Κώστα Θεοδωρακάκη, απευθυνόμενος στον κ. Νίκα σχολίασε πως η δήλωσή του δημάρχου δεν τον τιμά καθόλου, επισημαίνοντας πως «λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει» και πως «στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα». 

Παράλληλα αναφέρει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του πατέρα του στη Δικαιοσύνη, ενώ κατηγορεί τις Αρχές ότι αδιαφόρησαν για την ασφάλεια όσων παρακολουθούν τα δρώμενα. 

«Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο γιος του Κώστα Θεοδωρακάκη.

Καλαμάτα: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - Ο γιος του εικονολήπτη ξεσπά ενάντια στον δήμαρχο Facebook Twitter
Ο εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, που έχασε τη ζωή του από σαΐτα το βράδυ της Ανάστασης

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

«Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου.

Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ' όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο.

Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα.

Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα... Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα.

Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία, ''κύριε'' δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου»

Καλαμάτα: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - Ο γιος του εικονολήπτη ξεσπά ενάντια στον δήμαρχο Facebook Twitter

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καλά του τα είπε, ίσα ίσα παρόλης της θλίψης και του θυμού του συγκρατήθηκε αρκετά. Δεν ήταν ο φταίχτης αλλά ως πρώτος πολίτης του Δήμου έδειξε κάπως κοινωνική αναλγησία ενώ και η ανακοίνωση αρκετά ψυχρή. ΕΑΝ απαντήσει ο Δήμαρχος καμιά βλακεία σαυτή την ανάρτηση (αντί να το αφήσει ασχολίαστο, διότι δεν πρέπει να αρχίζεις αντιπαράθεση σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι μικρόψυχο), δεν θάναι άξιος καμίας ψήφου στις Εκλογές. Κρίμα πολύ που χάθηκε ένας άνθρωπος έτσι. Ήταν πολύ άτυχος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ