No.1

Ικαρία: Οδηγός έπεσε με το Ι.Χ. στη θάλασσα αντί να επιβιβαστεί στο πλοίο

Ικαρία: Οδηγός έπεσε με το Ι.Χ. στη θάλασσα αντί να επιβιβαστεί στο πλοίο Facebook Twitter
Φωτό: ikariaki.gr
0

Αντί να επιβιβαστεί στο πλοίο με το όχημά της έπεσε κατά λάθος στη θάλασσα μια 58χρονη οδηγός.

 

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι του Εύδηλου στην Ικαρία, όπου είχε καταπλεύσει εκείνη την ώρα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος».

 

Την πτώση του οχήματος στη θάλασσα αντιλήφθηκε άμεσα ένας ναυτικός πράκτορας που βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανασύρει την 58χρονη, χωρίς όμως τις αισθήσεις της.

 

Περιπολικό του Λιμενικού μετέφερε άμεσα την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου, όπου μετά τις προσπάθειες των γιατρών ανέκτησε τις αισθήσεις της.

 

Η 58χρονη διεκομίσθη, για προληπτικούς λόγους, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Το Ι.Χ όχημα ανελκύστηκε από το λιμάνι χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM