Χωρίς νερό κινδυνεύει να μείνει η Ζάκυνθος

Χωρίς νερό κινδυνεύει να μείνει η Ζάκυνθος Facebook Twitter
0

Άμεσα γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΖ, λόγω της μεγάλης οφειλής που έχει η εταιρεία στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Έτσι το νησί αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μείνει χωρίς νερό τις επόμενες ημέρες, γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Εδώ και αρκετό καιρό, η διοίκηση της ΔΕΥΑΖ έχει κάνει έκκληση στους δημότες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μπορέσει να πληρώσει τη ΔΕΗ, αλλά η γενικότερη οικονομική κατάσταση δεν βοηθά κανέναν. Η ΔΕΥΑΖ έχει ασκήσει πιέσεις και έχει διακόψει την παροχή νερού σε πολίτες που δεν πληρώνουν, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Χθες, έγινε γνωστό στον δήμο ότι η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, επειδή δεν έχουν τηρηθεί οι συμφωνίες και οι διακανονισμοί.

Αυτήν τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη στο δημαρχείο, στην οποία συμμετέχουν ο δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ και οι νομικοί σύμβουλοι για να βρουν τρόπους αντιμετώπισης του θέματος, καθώς η τουριστική περίοδος συνεχίζεται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος που εξέτασε την Τζωρτζίνα

Ελλάδα / Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος «που εξέτασε την Τζωρτζίνα πριν το Καραμανδάνειο»

Γιατροί από το Καραμανδάνειο είπαν πως όταν το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο επικοινώνησαν μαζί της γιατί είχε εξετάσει μερικές μέρες πριν το κορίτσι
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ