Χειροπέδες σε αστυνομικό –Έκανε ένοπλες ληστείες

Χειροπέδες σε αστυνομικό –Έκανε ένοπλες ληστείες Facebook Twitter
Συνελήφθη αστυνομικός που έκανε ένοπλες ληστείες (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Χειροπέδες σε έναν συνάδελφό τους πέρασαν αστυνομικοί, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αγία Παρασκευή, καθώς συνέλαβαν αστυφύλακα ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Μάλιστα, λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 29χρονος είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, αφαιρώντας συνολικά 690 ευρώ. Ο 29χρονος κατετάγη στην αστυνομία το 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής. Ήδη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Από την έρευνα που έγινε μετά τη σύλληψή του, προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε διαπράξει άλλες 9 ένοπλες ληστείες από τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, «χτύπησε» οχτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και ένα περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, με συνολική λεία περίπου 4.400 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM