Χανιά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Χανιά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο Facebook Twitter
0

Χανιά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο Facebook Twitter

 

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων - Κισάμου στο ύψος της περιοχής Σταλός. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, για άγνωστους έως τώρα λόγους, απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Πλατανιά εξετράπη της πορείας του και στην συνέχεια ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

 

Χανιά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο Facebook Twitter

 

Από την σύγκρουση ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ανασύρθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ ο συνεπιβάτης του έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύματα.

 

 

Στο Νοσοκομείο Χανίων έχουν μεταφερθεί ακόμα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε Ι.Χ. όχημα το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο. Το νέο θανατηφόρο συνέβη τέσσερις ημέρες μετά από δύο ακόμα τροχαία που στοίχισαν τη ζωή τριών νέων.

 

(Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ-Φωτό: haniotika-nea.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM