Χανιά: Από επιπλοκές στην καρδιά ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη που ξυλοκοπήθηκε

Χανιά: Από επιπλοκές στην καρδιά ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη που ξυλοκοπήθηκε Facebook Twitter
Ο 20χρονος ναυαγοσώστης
0

Από παθολογικά αίτια προήλθε ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη μετά την άγρια συμπλοκή στα Χανιά.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flashnews.gr, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο τσακωμό του με 5 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξαρχής θεωρούνταν από τις Αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα απολογηθούν δυο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM