Χανιά: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη

Χανιά: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη Facebook Twitter
Φωτογραφία: neakriti.gr
0

Σε δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι Έλληνες, καθώς διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή που προηγήθηκε του θανάτου του 20χρονου.

Από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί χθες Τρίτη, μετά το περιστατικό, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους. Προς το παρόν η σύλληψη των δυο 24χρονων αφορά στην συμμετοχή τους στην συμπλοκή.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες εναντίον των συλληφθέντων και να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της συμπλοκής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Πάντως η δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την παραβατική δράση ομάδων στην περιοχή ζητώντας την λήψη μέτρων.

Με πληροφορίες από flashnews.gr, neakriti.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM