Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία» για το θάνατό του

Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία» για το θάνατό του Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας έπειτα από μάχη που έδινε με τον κορωνοιό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» κατέληξε στις 03:10 τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως αναφέρει το «Σωτηρία» σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θάνατό του.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, στις 4 Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος εισήχθη με κορωνοϊό σε κλινική του «Σωτηρία» ανεμβολίαστος και με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σωτηρία

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1949 και υπήρξε ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης, και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάστηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σταθμός στην πορεία του υπήρξε η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε για πολλά χρόνια. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ και αργότερα ασχολήθηκε το πολιτικό ρεπορτάζ.

Ήταν ο εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Στην τηλεόραση, είχε παρουσιάσει στον «παλιό ΣΚΑΪ» (πλέον Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva. Συμμετείχε σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (Alter, Extra Channel, Action 24, Epsilon TV), ως πολιτικός σχολιαστής.

Στο ραδιόφωνο διατηρούσε εκπομπή στον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό Ελλάδα 94.3 ενώ παράλληλα ίδρυσε, μαζί με το περιοδικό Crash που εξέδιδε, τον διαδικτυακό σταθμό Crash Radio. Παλαιότερα είχε εκπομπή στα Παραπολιτικά 90.1 FM και στον Real FM 97.8.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM