Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος με νέα απόφαση της ειδικής εισαγγελίας Τιράνων

Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος Facebook Twitter
Φωτ.:Facebook
0

Παραμένει προφυλακισμένος ο Φρέντι Μπελέρης μετά την νέα σημερινή απόφαση της ειδικής εισαγγελίας Τιράνων. 

Ο προσφάτως εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης θα εξακολουθήσει να βρίσκεται προφυλακισμένος παρά τη δεύτερη έφεση που άσκησε. Την παράταση της προφυλάκισής του Φρέντι Μπελέρη αποφάσισε η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος της Αλβανίας, όπως αναφέρει το himara.gr. 

Η έφεση του Φρέντι Μπελέρη απορρίφθηκε από τη δικαστή Αταλάντα Ζεκίρι. Οι δικηγόροι του Φρέντι Μπελέρη είχαν αιτηθεί την αποφυλάκισή του με περιοριστικά μέτρα. Προσκόμισαν δε και την απόφαση του δικαστηρίου Αυλώνας που τον αναγνωρίζει επισήμως ως δήμαρχο Χειμάρρας, ωστόσο δεν επηρεάστηκε η απόφαση της ειδικής εισαγγελίας. 

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουνίου το αρμόδιο δικαστήριο των Τιρανών είχε λάβει την ίδια απόφαση ούτως ώστε ο Φρέντι Μπελέρης να παραμείνει στη φυλακή, ωστόσο τότε αποφυλακίστηκε ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης. Στις 22 Μαϊου επίσης η ειδική εισαγγελία επίσης είχε αρνηθεί την αποφυλάκιση Μπελέρη. 

Η σύλληψή του από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαiου, 2 ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM