Εξαδάκτυλος: Αν ανοίξει και άλλο η αγορά θα ζήσουμε ένα δράμα - Η Εκκλησία να δεχτεί τα μέτρα

Εξαδάκτυλος: Αν ανοίξει και άλλο η αγορά θα ζήσουμε ένα δράμα - Η Εκκλησία να δεχτεί τα μέτρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Είναι παρακινδυνευμένο να ανοίξει και άλλο η αγορά, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το άνοιγμα των κομμωτηρίων σήμερα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα ζήσουμε σε 2-3 βδομάδες ένα δράμα, την εποχή που θα έπρεπε να ζούμε την ευτυχία της έναρξης των εμβολιασμών».

Όπως εξήγησε ο κ. Εξαδάκτυλος, όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η ασφάλεια βρίσκεται μέσα στο σπίτι τους. «Ο ιός μεταδίδεται όπου υπάρχει συγκέντρωση ανθρώπων. Μας έχει κοστίσει πολύ ακριβά και έχει κοστίσει και στην εκκλησία. Δεν εξαιρείται κανένας χώρος και κανένας άνθρωπος από τα μέτρα.», υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέμα των αντιδράσεων από την εκκλησία.

«Να αποδεχτούν τα μέτρα, να μη γίνονται παραλειτουργίες. Δεν είναι ανάγκη να αισθάνονται ότι βρίσκονται υπό διωγμό», είπε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM