ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για αστυνομικό που πέταξε λουλούδια για τον Γρηγορόπουλο

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για αστυνομικό που πέταξε λουλούδια για τον Γρηγορόπουλο Facebook Twitter
0

Επείγουσα διοικητική έρευνα διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για αστυνομικό που καταγράφηκε σε βίντεο να πετά ανθοδέσμη την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος την είχε αφήσει στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια. 

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε ο αστυνομικός φαίνεται να κρατά την ανθοδέσμη, κάποια στιγμή να «χτυπά» με αυτή συνάδελφό του και μετά την πετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για λουλούδια που είχαν αφήσει πολίτες στο μνημείο για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας για επίμεμπτη συμπεριφορά αστυνομικού στην περιοχή των Εξαρχείων, που απεικονίζεται σε βίντεο που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

 

Από το πρωί είναι τεταμένη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στα Εξάρχεια, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια.

Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 100 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας από το πρωί, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Προσαγωγές έγιναν και στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, όπως και στα Χανιά, όπου ξέσπασαν επεισόδια, λόγω συγκέντρωσης για τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM