LIVE!

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για αστυνομικό που πέταξε λουλούδια για τον Γρηγορόπουλο

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για αστυνομικό που πέταξε λουλούδια για τον Γρηγορόπουλο Facebook Twitter
0

Επείγουσα διοικητική έρευνα διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για αστυνομικό που καταγράφηκε σε βίντεο να πετά ανθοδέσμη την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος την είχε αφήσει στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια. 

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε ο αστυνομικός φαίνεται να κρατά την ανθοδέσμη, κάποια στιγμή να «χτυπά» με αυτή συνάδελφό του και μετά την πετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για λουλούδια που είχαν αφήσει πολίτες στο μνημείο για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας για επίμεμπτη συμπεριφορά αστυνομικού στην περιοχή των Εξαρχείων, που απεικονίζεται σε βίντεο που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

 

Από το πρωί είναι τεταμένη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στα Εξάρχεια, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια.

Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 100 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας από το πρωί, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Προσαγωγές έγιναν και στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, όπως και στα Χανιά, όπου ξέσπασαν επεισόδια, λόγω συγκέντρωσης για τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM