Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δέχθηκε επίθεση με σπασμένο γυαλί στις φυλακές από τη μητέρα του 3χρονου Άγγελου»

ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ ΦΥΛΑΚΗ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επίθεση φέρεται να δέχθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο από τη μητέρα του 3χρονου Άγγελου. Οι δύο γυναίκες κρατούνται στην ίδια πτέρυγα.

Η φερόμενη δράστιδα της επιτέθηκε με σπασμένα γυαλιά, σύμφωνα με την καταγγελία. Η Ειρήνη Μουρτζούκου τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών για τις πρώτες βοήθειες, με τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, κινδύνευσε να χάσει ακόμα και το μάτι της, από την επίθεση που δέχθηκε μέσα στις φυλακές. 

Επίσης, αναμένεται να υποβληθεί μήνυση από την πλευρά της Ειρήνης Μουρτζούκου στην πλευρά της μητέρας του 3χρονου Άγγελου ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που φέρεται να συνέβη, όπως μετέδωσαν ΣΚΑΙ και Star.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει πει πως δέχεται απειλές από συγκρατούμενές της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM