Βλάβη στο Superfast XI με 173 επιβάτες στο Ιόνιο

Βλάβη στο Superfast XI με 173 επιβάτες στο Ιόνιο Facebook Twitter
Φωτογραφία: attica-group.com
0

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σήμερα όταν μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο πλοίο Superfast XI και ενώ έπλεε ανοιχτά του Μεσολογγίου. 

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος στο LIFO.gr, στις 19:30 ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του Superfast XI ότι το πλοίο αντιμετωπίζει πρόβλημα στα φίλτρα πετρελαίου.

Το πλοίο ακινητοποιήθηκε για λίγη ώρα ανατολικά της Ιθάκης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και πλέον το Superfast XI συνεχίζει με δικά του μέσα την πορεία του με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Το Superfast XI εκτελεί τακτικά δρομολόγια ανάμεσα σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Ιταλία.

Το Superfast XI μεταφέρει 173 επιβάτες και 77 μέλη πληρώματος. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM